Coșul Tău

Despre noi

Cine suntem?

  • Specialisti in prelucrarea lemnului,firma „DEIORA WOOD SRL” detine mai multe sectii de productie:sectia scaune cu spatar din lemn ,sectia scaune pliabile ,sectia mese din lemn,sectia tabureti lemn si sectia coltare.
  • Firma individuala „DEIORA WOOD SRL” propune o gama variata de produse de mobilier din lemn masiv de fag  destinat pentru restaurante, hoteluri, baruri, cafenele, bucatarii, sufragerii…etc.

 De ce noi?

1.Folosim lemn de fag.

  • Fagul  este renumit pentru versabilitatea sa (flexilbilitate), durabilitate si prelucrabilitate. Populand o mare parte din padurile de pe teritoriul Romaniei, fagul este una dintre cele mai populare estente de lemn tare.poza-cherestea-fag-mic

2.Personalizezi..

  • Iti poti alege culoarea lemnului si tapiteria asa cum iti doresti tu.Pe langa asta poti sa modifici anumite caracteristici ale produselor(Ex.dimensiunea blaturilor la mese)daca acest lucru este tehnic realizabil.

3.Preturi competitive..

  • Avem produse de calitate la preturi avantajoase pentru preferintele dumneavoastra.Urmarim in mod constant preturile de pe piata de mobilier ca sa ne asiguram ca avem cele mai bune preturi la produsele pe care le oferim.

Whatsapp
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?