Coșul Tău

Informatii Livrare

Informatii livrare

Dragi clienti, va rugam sa aveti in vedere ca produsele pe care le comandati pe site-ul www.scaunedelemnmasiv.ro sunt executate la comanda sau vandute din stoc.

Termenul de livrare garantat, necesar pentru producerea comenzii dvs., este de 2-3 zile lucratoare – socotit de la data confirmarii platii comenzii.
In cazul comenzilor de mari dimensiuni, termenul de livrare se discuta individual, pe fiecare comanda.
Aceste termene pot fi modificate din motive independente de vointa noastra.

Costurile de livrare de obicei sunt fixe (50 lei/comanda), dar uneori se calculeaza in functie de greutatea volumetrica (din cauza dimensiunii coletelor) si codul postal (corect introdus!) si variaza de la comanda la comanda.
Daca doriti sa beneficiati de deschiderea coletului la livrare inainte de predarea efectiva sau de livrare sambata, trebuie sa achitati o taxa suplimentara, al carei cuantum depinde de tarifele percepute de catre firma de curierat.
In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi ora de livrare sau puncte de reper, va rugam sa introduceti aceste date in casuta de observatii inainte de finalizarea comenzii.

În ziua in care coletul cu produsele comandate de dvs. este expediat, veti fi instiintat prin e-mail, SMS sau telefonic de catre reprezentantii nostri si veti primi nr AWB aferent comenzii, pentru a putea urmari parcursul livrarii.
Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre SC DEIORA WOOD SRL, revine  societatii de curierat sau transportatorului, conform legislației în vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre SC DEIORA WOOD SRL daca se face dovada culpei firmei de curierat si vom fi instiintati de acest fapt in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

Whatsapp
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?