Coșul Tău

Politica de Retur

Conditii privind returul produselor

Site-ul www.scaunedelemnmasiv.ro comercializeaza produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare.

Produsele realizate la comanda, personalizate dupa specificatiile clientului, nu se pot returna, conform ORDONANTEI 130/2000 Cap.2 Art.10, litera c) – contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate.

Exceptii

Returnarea produsului se va putea realiza în situația în care SC DEIORA WOOD SRL a livrat utilizatorului/clientului, dintr-o eroare, un alt produs decât cel comandat. În această situație, SC DEIORA WOOD SRL va suporta toate cheltuielile de transport și va livra produsul cerut în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data solicitarii efectuate. SC DEIORA WOOD SRL poate livra un alt produs sau serviciu de o calitate și la un preț echivalente cu cele solicitate, numai dacă acest lucru a fost acceptat expres de catre utilizator/client.

În cazul în care s-a returnat un produs, iar SC DEIORA WOOD SRL nu dispune de un produs corespunzător pentru înlocuire, aceasta va oferi contravaloarea produsului, în termen de cel mult 14 zile calendaristice de la returnare. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzând, dar nelimitându-se la transportul și asigurarea produselor pe timpul transportului, achitate de Utilizator/Client, nu se rambursează.

Produse returnabile

Produsele din stoc pot fi restituite, restul produselor nu, intrucat sunt personalizate. Acestea se pot returna in urmatoarele conditii:

  • Produsul are toate componentele si se va face sub forma in care a fost livrat.
  • Produsul nu face parte din categoria celor personalizate.
  • Achizitia a fost facuta de o persoana fizica si nu de o persoana juridica (s.r.l ; s.a ; p.f.a si alte forme de exercitare a activitatii comerciale)
  • Nu a trecut termenul legal pentru dreptul la retur
  • Clientul a notificat vânzătorul în scris prin trimiterea unui email la adresa din contact cu datele cerute in formularul de retur.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dvs., mai putin costurile livrarii, acestea fiind exceptate, in termen de de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dvs. de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele la sediul nostru sau inmanati-le direct noua la sediul social, in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati comunicat retragerea din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Returul trebuie sa fie insotit de urmatoarele documente:

  • factura (original sau copie)
  • bon fiscal (original sau copie)
  • notificare in scris
Va rugam sa mentionati in notificare daca doriti rambursarea banilor sau schimbarea produsului. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care optati pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret se va returna. Vom trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce s-a efectuat returul produsului cumparat initial, trimitand dovada returului prin e-mail.
In cazul in care solicitati inlocuirea produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

Ne rezervam dreptul de a refuza produsele care prezinta rupturi, torsiuni sau defecte care nu mai pot fi remediate/inlocuite. Pentru produsele returnate cu defecte, (zgârieturi fine rezultate în urma montajului, rupturi, torsiuni, etc.) se va percepe contravaloarea sumei necesare pentru repararea și aducerea acestora în starea ințială de calitate pe care acestea o aveau la momentul livrării. Reținerea taxei de devalorizare a unui produs poate fi de 10-40% din valoarea produsului pentru zgârieturi fine cauzate de urmele de montaj, și poate crește dacă acesta prezintă defecte de genul: rupturi, torsiuni, etc.

În functie de comportamentul clientului/utilizatorului, SC DEIORA WOOD SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clientela.

Clientul/Utilizatorul declară ca a luat la cunostinta si este întru totul de acord cu cele mentionate mai sus. Acceptarea acestor termeni și conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicabile dispozitiile Codului Civil si a legislatiei in vigoare.

Whatsapp
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?