Coșul Tău

Politică de rambursări și returnări

Politica de returnari:

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

  1. Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  2. Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
  3. Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
  4. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
  5. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Politica de rambursari:

  1. Pentru a vă returna produsul, trebuie să vă trimiteți produsul la adresa expeditorului de pe awb-ul coletului primit.
  2. Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de transport pentru returnarea articolului. Costurile de transport sunt nerambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul transportului de retur va fi dedus din rambursare.
  3. În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs. poate varia.
Whatsapp
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?