Coșul Tău

Termeni si Conditii

 1. INFORMATII GENERALE  
Bun venit la www.scaunedelemnmasiv.ro! Va multumim ca ati ales produsele si serviciile noastre!  Suntem producatori de scaune si mese realizate din lemn masiv. Acoperim nevoile clientilor care cauta mobilier de stricta necesitate, ce se incadreaza usor in spatii de locuit, dar ne adresam si clientilor HoReCa, pentru amenajarea spatiilor de tip cafenea, restaurant, bistro.

S.C. DEIORA WOOD SRL. este proprietarul si administratorului magazinului online www.scaunedelemnmasiv.ro. Datele de identificare ale societatii DEIORA WOOD SRL. sunt urmatoarele:

Denumirea societatii: S.C. DEIORA WOOD SRL S.R.L.
Sediului social in judetul Neamt, localitatea Tarpesti, str. Rozelor, cod postal 617317
Cod unic de inregistrare: RO 45239254
Nr. Reg. Comertului: J27/1408/2021
Cont bancar deschis la Banca Comerciala Romana, Cod IBAN: RO41 RNCB 0199 1714 1767 0001  (cont in RON)
Adresa de e-mail: deiorawood.srl@gmail.com
Telefon: +40 746 233 174

Prin bifarea casutei “Accept” din josul paginilor website-ului (definit mai jos) sau cumpararea oricarui bun (definit mai jos) prin intermediul magazinului on-line www.scaunedelemnmasiv.ro ( va exprimati acordul sa respectati prezentul document intitulat „Termeni si Conditii”.

Urmatorii termeni vor insemna:

 • Bunuri / Produse – orice produs afisat pe website, care urmeaza a fi instrainat de catre vanzator unui cumparator.
 • Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator, prin care vanzatorul este de acord sa comercializeze produsele expuse in magazinul on-line, cumparatorul este de acord sa cumpere aceste produse si sa faca plata acestora.
 • Comanda poate fi efectuata prin website (cu sau fara un cont de utilizator) sau e-mail.
 • Contract – prezentul document intitulat „Termeni si Conditii”, care se considera incheiat in momentul in care o comanda este confirmata de catre vanzator.
 • Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o comanda si plateste pretul, in vederea achizitionarii unui bun.
 • Drepturi de Proprietate Intelectuala si Industriala – drepturi de autor, drepturi asupra bazelor de date, proiecte, desene, modele, brevete, elemente de grafica si design, insemne grafice, logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text, continut multimedia, fotografii, denumirea website-ului, marci inregistrate in proprietatea societatii DEIORA WOOD S.R.L., inregistrari ale numelor de domenii, know-how.
 • Utilizator – persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica care viziteaza website-ul si/sau care se inregistreaza pe website prin crearea unui cont de utilizator.
 • Vanzator / www.scaunedelemnmasiv.ro – magazinul online www.scaunedelemnmasiv.ro detinut si administrat de catre DEIORA WOOD SRL
 • Website – domeniul www.scaunedelemnmasiv.ro si subdomeniile acestuia.
Magazinul nostru nu asigura servicii de livrare a produselor, ci serviciile de livrare sunt asigurate de catre firme de curierat precum: FAN COURIER, SAMEDAY etc.

Prezentul document „Termeni si Conditii” se aplica tuturor vanzarilor de produse comercializate de magazinul on-line www.scaunedelemnmasiv.ro prin intermediul website-ului www.scaunedelemnmasiv.ro si pot fi modificate de catre noi, fara notificare prealabila, ori de cate ori se impune acest aspect, conform normelor legale aplicabile.
Orice incercare de a accesa neautorizat datele personale ale vreunui utilizator sau client, de a modifica continutul www.scaunedelemnmasiv.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acestea, este considerata frauda si va face obiectul unei cercetari la organele competente, impotriva acelora care au incercat sa comita aceste fapte.
De asemenea, introducerea, modificarea sau stergerea de date informatice, restrictionarea accesului la aceste date ori impiedicarea, in orice mod, a functionarii unui sistem informatic, in mod neautorizat, in scopul de a obtine un beneficiu material pentru sine sau pentru altul, daca s-a cauzat o paguba unei persoane, constituie frauda informatica si se pedepseste conform Codului Penal in vigoare.
În cazul in care prestatorul considera ca solicitarea serviciilor poate avea un scop imoral sau ilicit, acesta va informa tertele persoane despre refuzul de a presta serviciile.
S.C. DEIORA WOOD SRL. va putea refuza prestarea serviciilor si in cazul in care un utilizator ce acceseaza www.scaunedelemnmasiv.ro abuzeaza de modul de completare a serviciilor, astfel cum este detaliat si nu urmeaza instructiunile prestatorului cu privire la plasarea unei comenzi.

 1. RELATIILE CONTRACTUALE DINTRE MAGAZINUL www.scaunedelemnmasiv.ro SI CUMPARATORI
Utilizatorii isi pot exprima intentia de a achizitiona produse prin efectuarea unei comenzi.
Prin plasarea unei comenzi pe website-ul www.scaunedelemnmasiv.ro sau prin e-mail, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefon sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Contractul dintre www.scaunedelemnmasiv.ro si cumparatori va fi un contract la distanta, fara prezenta fizica simultana a societatii S.C. DEIORA WOOD SRL. si a cumparatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul de vanzare-cumparare.
Contractul va fi perfectat in acord cu prezentul document intitulat „Termeni si Conditii”, care este expus de catre vanzator pe website.
Contractul va fi considerat perfectat, respectand urmatoarele aspecte:
 • Pentru comenzile efectuate prin pe website/e-mail – in momentul in care vanzatorul confirma prin intermediul mijloacelor electronice (e-mail) comanda cumparatorului.
 • Comanda va cuprinde mentiuni asupra datelor de livrare si facturare. Vanzatorul aprecieaza ca o comanda neconfirmata nu duce la incheierea unui contract de vanzare-cumparare.
Atunci cand cumparatorul  efectueaza o comanda, acesta are obligatia de a plati pretul bunurilor  afisate pe website.
Comanda poate fi anulata in 24 ore de la efectuarea acesteia, prin transmiterea unui e-mail in acest sens.
Contractul dintre www.scaunedelemnmasiv.ro si cumparator se incheie in limba romana.

Utilizatorul are posibilitatea de a-si crea un cont pe website (fara ca acest lucru sa conditioneze plasarea unei comenzi)  divulgand urmatoarele date: e-mail, nume de utilizator sau datele afisate pe reteaua Facebook/Instagram. Pentru aspecte tinand de prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa lecturati Politica de Confidentialitate. Utilizatorul isi asuma obligatia de a furniza date corecte, in vederea conceperii contului. Pentru confirmarea datelor si contului, utilizatorul va fi anuntat la adresa de e-mail precizata la crearea contului. Acest e-mail de confirmare are rolul stoparii actiunilor frauduloase ale unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane pentru a crea conturi false. Daca primiti un asemenea mesaj, in conditiile in care nu v-ati inregistrat personal pe website, prin conceperea unui cont, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa deiorawood.srl@gmail.ro, pentru a sterge contul respectiv in maximum 7 zile lucratoare.
Utilizatorii pot rectifica erorile survenite cu ocazia introducerii datelor prin contul de utilizator.
Cumparatorii iau la cunostinta faptul ca, dupa data confirmarii comenzii de catre vanzator, corectarea erorilor nu mai este realizabila.
Utilizatorii isi asuma responsabilitatea pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si a parolei si isi asuma intreaga responsabilitate cu privire la administrarea contului.

Fata de faptul ca accesul la bunurile oferite prin intermediul website-ului se realizeaza prin intermediul unui cont activ, asadar pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, recomandam utilizatorilor ca aceste elemente sa fie pastrate in siguranta si sa nu fie divulgate in nicio imprejurare. De asemenea, in vederea asigurarii unui nivel  ridicat de securitate, la sfarsitul vizitei pe website, va sugeram inchiderea ferestrei browser-ului in care s-a lucrat sau faceti clic pe „sign out”/”Log off” in pagina vizitata.

Website-ul isi rezerva dreptul de sterge, fara instiintare prealabila, conturile si accesul utilizatorilor care incalca Termenii si Conditiile, care intreprind activitati ilegale, calomnioase sau care denota un atac la securitatea si confidentialitatea informatiilor din cadrul Website-ului www.scaunedelemnmasiv.ro.

Produsele comercializate pe website pot fi revandute.

 1. FACTURARE SI PLATI
Preturile bunurilor sunt mentionate pe website, contin TVA si livarea lor, indiferent de pret, nu este gratuita.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate si in comanda. Vanzatorul emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate datele necesare emiterii facturii, in acord cu legislatia in vigoare.
Pentru o comunicare judicioasa a facturii fiscale, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza, ori de cate ori este cazul, datele din contul sau de utilizator si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, pe care le regaseste in contul de utilizator.

 • Plata articolelor ce urmeaza a fi achizitionate se poate realiza cu un card de credit/debit. Platile facute online sunt securizate, toate datele inserate fiind protejate.
Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision, cu exceptia comisioanelor percepute de catre banca emitenta a cardului bancar.
Pentru platile efectuate prin folosirea de carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure, elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
 • Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa confirmarea de catre banca a achitarii integrale (contravaloarea totala a facturii) de catre client. Datele necesare pentru efectuarea platii cu ordin de plata sunt:

S.C. DEIORA WOOD SRL S.R.L.
Cod unic de inregistrare: RO 45239254
Nr. de ordine in Registrul Comertului: J27/1408/2021
Sediul social: JUD.Neamt, loc.Tarpesti str.Rozelor
BCR COD IBAN: RO41 RNCB 0199 1714 1767 0001  (cont in RON)

S.C. DEIORA WOOD SRL. poate anula comanda efectuata de catre client, fara nicio notificare prealabila si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

 • Neacceptarea tranzactiei de catre banca emitenta a cardului clientului
 • Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de S.C. DEIORA WOOD SRL.
 • Datele furnizate de catre utilizator/client pe site sunt incomplete si/sau incorecte.
 1. LIVRAREA PRODUSELOR
Produsele listate spre vanzare pe website sunt vandute in baza unei comenzi, astfel incat vanzatorul se obliga sa transmita comanda prin curier pentru a expedia bunurile in sistem de curierat door-to-door, catre Cumparator.

Va rugam sa aveti in vedere ca produsele pe care le comandati pe site-ul www.scaunedelemnmasiv.ro sunt executate la comanda, special pentru dvs. Lemnul este taiat, prelucrat, montat si colorat numai dupa ce dvs. ati plasat comanda pe website, asadar va rugam respectuos sa actionati in mod responsabil.
Termenul de livrare se discuta individual, pe fiecare comanda.
Daca doriti sa beneficiati de deschiderea coletului la livrare inainte de predarea efectiva sau de livrare sambata, trebuie sa achitati o taxa suplimentara, al carei cuantum depinde de tarifele percepute de catre firma de curierat.
In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi ora de livrare sau puncte de reper, va rugam sa introduceti aceste date in casuta de observatii inainte de finalizarea comenzii.

În ziua in care coletul cu produsele comandate de dvs. este expediat, veti fi instiintat prin e-mail, SMS sau telefonic de catre reprezentantii nostri si veti primi nr AWB aferent comenzii, pentru a putea urmari parcursul livrarii.
Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre SC DEIORA WOOD  SRL, revine  societatii de curierat sau transportatorului, conform legislației în vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre SC DEIORA WOOD SRL daca se face dovada culpei firmei de curierat si vom fi instiintati de acest fapt in termen de 24 de ore de la primirea coletului.
Daca produsul solicitat nu poate fi livrat (cumparatorul nu raspunde, adresa specificata de cumparator este eronata si alte imprejurari ce pot surveni), cumparatorul va fi contactat telefonic de catre curier si se va prezenta la adresa precizata. Daca nu se poate lua contact cu respectivul cumparator, coletele raman stocate la  curierul zonal timp de 7 zile, dupa care revin la expeditor.

În cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost mentionate eronat, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse in mod eronat in baza de date, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Vanzatorul nu raspunde de situatiile aparute in legatura cu predarea produselor catre cumparator sau reprezentantului acestuia.
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru prejudicii de orice fel pe care utilizatorul/cumparatorul sau oricare terta parte le poate suferi si care rezulta din utilizarea defectuoasa a produselor dupa livrare.
Vanzatorul  nu va fi raspunzator in cazul in care  partenerii sai de orice fel implicati in executarea comenzii, nesocotesc oricare din obligatiile contractuale.
Magazinul on-line www.scaunedelemnmasiv.ro nu este raspunzator pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii/circumstante independente de vointa noastra, dupa cum urmeaza:

 • blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei;
 • caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus;
 • cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc;
 • cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, stare de urgenta, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare, boli infectioase (epidemie, pandemie), etc.;
 • nerespectarea comenzilor de catre furnizori si  alti terti.
 1. ACCEPTAREA PRODUSELOR SI TRANSFERUL PROPRIETATII
Acceptarea va fi facuta de catre cumparator atunci cand bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice si specificatiile mentionate in comanda.
Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la momentul predarii bunului, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului, livarea avand loc la adresa indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).
 1. DREPTUL DE RETRAGERE DIN CONTRACT SI RETURNAREA PRODUSELOR
Produsele pot fi returnate in 14 zile calendaristice de la primirea lor, cu instiintarea noastra prin e-mail si cu trimiterea prin e-mail a unei copii dupa factura fiscala. Returul va fi realizat prin intermediul unei firme de curierat, iar cheltuielile de retur sunt in sarcina clientului.
Pretul va fi restituit in contul bancar de unde s-a efectuat plata, in 14 zile calendaristice.

Conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului Nr. 34 din 2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse de pe  site-uri Web, folosind tehnicile de comunicare la distanta: “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”

Conform legislatiei in vigoare, politica de retur a produselor se aplica numai pentru achizitiile facute de persoane fizice.
Va rugam sa cititi atent politica de retur, ce completeaza prezentele termene si conditii.

RETURNAREA PRODUSELOR ÎN ALTE SITUATII
Cumparatorul poate solicita returnarea produselor si in urmatoarele situatii:

 • Coletele prezinta deteriorari majore;
 • Produsele au fost livrate / facturate in mod eronat. Livrarea altor produse decat cele comandate trebuie semnalata imediat. Cumparatorul poate solicita returnarea produsului pentru inlocuire.
 • Produsele  au defecte de fabricatie.
În cazul in care, la desfacerea coletelor, se constata ca acestea sunt incomplete, vanzatorul poate accepta doar reclamatiile facute in scris, prin e-mail, de catre cumparator si realizate obligatoriu in ziua in care cumparatorul a receptionat produsul.
Garantia asigura:
 • repararea sau inlocuirea produsului, fara nici un cost suplimentar pentru comparator; nu se poate acorda repararea sau inlocuirea daca aceste masuri impun costuri care sunt nerezonabile sau disproportionate pentru societatea S.C. DEIORA WOOD S.R.L.
 • reducerea corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului, in conditiile legii.
Reclamatia trebuie insotita de fotografii si de o solicitare scrisa adresata vanzatorului, prin e-mail, in care cumparatorul va detalia problemele si ce solicita. La receptia produsului returnat se intocmeste un proces verbal de constatare si se fac fotografii, pentru a putea face dovada diminuarii valorii produselor (daca este cazul). In cazul acceptarii returnarii produsului, din cauza unor defecte de fabricatie, restituirea pretului se face in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data anuntarii deciziei de returnare, cu dovada returnarii produsului, trimisa prin e-mail, pretul va fi remis in contul bancar oferit de catre client in formularul de retur.
Prezentele termene si conditii se completeaza cu politica privind garantia si pe care o cititi si acceptati, astfel cum este formulata.

În cazul achizitiilor facute in rate cu unul din cardurile de cumparaturi ale bancilor partenere, rambursarea banilor se va face exclusiv pe cardul cu care s-a efectuat achizitia in rate a produselor. Mentionam ca, in cazul in care suma este returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata, contul ar putea fi debitat cu intarziere, care poate varia in functie de banca. Suma inapoiata va fi reprezentata de pretul platit initial. Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie.

 1. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA
Denumirile comerciale, marcile, drepturile de autor si orice alte alte drepturi de proprietate intelectuala inregistrate sau in curs de inregistrare referitoare la serviciile detinute sau utilizate sunt si vor ramane proprietatea exclusiva a S.C. DEIORA WOOD S.R.L. sau dupa caz, a licentiatorilor sai.
Clientul sau utilizatorul nu va avea niciun drept si nicio pretentie cu privire la acestea.
Utilizatorul sau clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non comerciale, numai in cazul in care acestea nu contravin prezentului contract.

Toate informatiile disponibile pe site (imagini, text, logo-uri, simboluri si alte elemente similare) care pot fi vizualizate sau accesate in orice mod prin utilizarea unui echipament electronic, continutul e-mailurilor trimise utilizatorului de catre prestator, orice informatie comunicata clientului sau utilizatorului site-ului (date referitoare la prestator, activitatea acestuia si alte elemente similare), prin orice mijloc, de catre un reprezentant al prestatorului sunt si raman proprietatea exclusiva a prestatorului S.C. DEIORA WOOD S.R.L.

Prestatorul S.C. DEIORA WOOD S.R.L. detine, in mod exclusiv, toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv, dar fara a se limita la drepturi de autor, drepturi asupra marcilor, drepturi de design industrial) asupra serviciilor, precum si toate drepturile (inclusiv, fara a se limita la dreptul de a folosi, modifica, dezvalui sau publica) asupra ideilor, conceptelor, know-how-ului, metodelor, solutiilor, tehnicilor, proceselor si aptitudinilor si adaptarile serviciilor, pe toata durata desfasurarii activitatii sale.
Clienti si utilizatorii iau la cunostinta si accepta ca prin prestarea serviciilor nu are loc niciun transfer al niciunui drept de proprietate intelectuala sau industriala cu privire la ideile, denumirile, design-ul, marcile, conceptele, know-how-ul, metodele, solutiile, tehnicile, scripturile, codurile, procesele, aptitudinile si adaptarile continute de serviciile prestate.

 1. LIMITAREA RASPUNDERII 
www.scaunedelemnmasiv.ro nu raspunde pentru niciun fel de prejudicii cauzate clientului sau oricarui tert, ca urmare a indeplinirii de catre parteneri a oricareia din obligatiile sale, conform comenzii, si nici pentru daune care rezulta din predarea necorespunzatoare a serviciilor prestate.
www.scaunedelemnmasiv.ro nu raspunde pentru niciun prejudiciu cauzat de orice disfunctionalitati tehnice ale site-ului (spre exemplu, imposibilitatea accesarii oricarui link de pe site, precum si alte defectiuni ce pot aparea).
www.scaunedelemnmasiv.ro a luat toate masurile adecvate pentru a se asigura ca informatiile disponibile pe site sunt corecte si fara erori. Totodata, S.C. DEIORA WOOD S.R.L. este exonerata de orice raspundere privind orice daune ce ar putea rezulta din utilizarea informatiilor de la terte parti.
Raspunderea pentru furnizarea produselor si serviciilor de pe site este limitata la obligatiile impuse de normele legale aplicabile.
www.scaunedelemnmasiv.ro a luat toate masurile adecvate pentru a preveni frauda informatica si pentru a se asigura ca toate datele colectate de la dvs. sunt stocate in siguranta, conform standardelor internationale.
Cu toate acestea, nu putem fi trasi la raspundere in cazul in care va exista un  abuz al serverelor noastre securizate, sau cele ale tertilor.
 1. PUBLICITATE
Clientul sau utilizatorul platformei isi poate exprima consimtamantul pentru a primi comunicari comerciale prin e-mail, permitand prestatorului S.C. DEIORA WOOD S.R.L. transmiterea lor, prin bifarea optiunii specifice pe site. Clientul/utilizatorul poate oricand sa revoce consimtamantul privind astfel de comunicari comerciale prin:
 • transmiterea unei solicitari, in scris, prestatorului, la adresa de e-mail din sectiunea „Contact” de pe site; in acest caz, revocarea va produce efecte in cel mult 48 (patruzeci si opt) de ore, de la initierea procedurii
 • renuntarea la primirea newslettere-lor, in orice moment, prin accesarea link-ului dedicat care se regaseste in cuprinsul oricarui newsletter.
Prezenta procedura va fi mentionata in toate comunicarile cu caracter comercial transmise de S.C. DEIORA WOOD S.R.L. utilizatorilor site-ului sau clientilor.
Newsletterele S.C. DEIORA WOOD S.R.L. sunt transmise de catre societatea prestatoare, prin propriile mijloace.
Renuntarea clientului/utilizatorului la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru restul termenilor si conditiilor privind serviciile efectuate de S.C. DEIORA WOOD S.R.L.
 1. NOTIFICARI
Termenii si conditiile, impreuna cu politica de comanda, politica de garantie si alte politici expuse pe site, reprezinta intregul contract dintre parti si prevaleaza asupra oricaror intelegeri anterioare dintre parti, fiind obligatorii.
Beneficiarul/clientul este de acord ca toate comunicarile efectuate in baza prezentului contract sa aiba loc prin intermediul postei electronice (e-mail), la adresa comunicata de acesta pe www.scaunedelemnmasiv.ro, consimtind ca o astfel de comunicare este valida prin simpla dovada din partea prestatorului privind trimiterea comunicarii.
Prestatorul S.C. DEIORA WOOD S.R.L. are dreptul sa foloseasca si alte metode de transmitere a comunicarilor sale catre acesta.
Partile convin ca toate comunicarile in legatura cu prezentul contract se vor efectua la urmatoarele adrese:
 • Pentru UTILIZATOR/CLIENT – la adresa de e-mail mentionata prin intermediul site-ului;
 • Pentru prestator – S.C. DEIORA WOOD S.R.L. la urmatoarea adresa electronica: deiorawood.srl@gmail.ro
 1.  SESIZARI SI RECLAMATII
Pentru sesizari sau reclamatii, clientul are posibilitatea de a transmite un e-mail la adresa de e-mail mentionata in sectiunea “CONTACT”.
Clientul poate formula reclamatii cu privire la comenzi, care vor fi trimise pe adresa de e-mail mentionata in sectiunea „Contact”, de pe site. Sesizarile astfel receptionate vor fi solutionate de prestatorul S.C. DEIORA WOOD S.R.L. in 30 (treizeci) de zile calendaristice de la primirea lor.
 1. REVIZUIRI ALE TERMENELOR SI CONDITIILOR
www.scaunedelemnmasiv.ro isi rezerva dreptul sa modifice oricand termenele si conditiile, iar forma actualizata a acestora va putea fi accesata de catre utilizator, pe site, in sectiunea ”Termene si conditii”.
Vom decide care este maniera optima de notificare a utilizatorilor.
Efectuarea unei comenzi de produse prin intermediul web site-ului www.scaunedelemnmasiv.ro implica acceptarea expresa, de catre orice client, a tuturor Termenelor si Conditiilor, a politicii de garantie si retur, precum si a altor politici afisate pe website.
Termenele si Conditiile se completeaza cu toate politicile expuse pe site.
Persoanele care doresc sa beneficieze de serviciile oferite prin intermediul site-ului www.scaunedelemnmasiv.ro se obliga sa citeasca ofertele afisate pe site si procedurile expuse, care completeza prezentele termene conditii, acestea fiind obligatorii.
 1. LEGISLATIE APLICABILA
Prezentul contract este supus legii romane.
Societatea si clientul beneficiar vor incerca sa rezolve pe cale amiabila orice dispute sau neintelegeri care ar putea sa apara.
În masura in care solutionarea amiabila nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente conform legii.
S.C. DEIORA WOOD S.R.L. se poate adresa instantelor de judecata, daca este prejudiciat in vreun fel de catre un client sau de catre terte persoane.
Whatsapp
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?